Skoči na glavno vsebino

TAČKE POMAGAČKE V 3. C

Zadnji dan pred počitnicami nam je popestrila psička Bella. Bella je terapevtski pes in je vključena v projekt Tačke pomagačke, zato bo občasno prihajala v naš razred in nam polepšala učno uro. Naše navdušenje si kar sami preberite.

Sem zelo vesela, ker si prišla in si bila prijazna, smešna, pridna in »luškana«. (Ravza)

Ko je prišla Bella sem bila vesela. Najboljše mi je bilo, ko smo ji umivali zobe. Bilo mi je zabavno, ko je delala trike. Če bi imela psa, bi imela Bello. Želim si, da pride še nazaj. (Julija)

Bilo mi je všeč, ko smo jo božali in ker je bila malo nagajiva, ko je pogledala v moj nahrbtnik. Upam, da pride Bella nazaj. (Tuana)

Ko je prišla Bella sem bil vesel. Vse mi je bilo všeč in ko je šla sem bil žalosten. (Kenan)

Ko je prišla sem bil vesel. Všeč mi je bilo, ko sem ji umival zobe in je lizala pasto in ko smo jo božali. (Alem)

Draga Bella, zelo si mi bila všeč. Pridi še kdaj, da se bomo igrali. Zelo si bistra, prijazna, majceno nagajiva in zelo, zelo lepa. Lepe počitnice! (Nika)

Ko je prišla sem se razveselila in ko sem jo pobožala, je bila puhasta. Najbolj mi je bilo všeč, ko sem Belli brusila kremplje in ko je pokazala trike. (Brina)

Najbolj mi je bilo všeč, ko je prišla Bella. Jaz sem ji pogledala kremplje na zadnjih tačkah. Želim, da pride nazaj. (Ela)

Danes je v razred prišla psička Bella. Bila je zelo pridna in prijazna. Najbolj mi je bil všeč trik »preval«. (Leon)

Ko je bila Bella tukaj sem se počutila zelo dobro. Čeprav sem imela slab dan, me je razveselila in zdaj vem, da je Bella super. Všeč mi je bilo, ko je delala trik »moja«, ker je bilo zabavno. Bela je res, res, res prikupna psička. (Ela Vita)

Bilo mi je v redu, najbolj mi je bilo všeč, ko sem videl trike. (Domen)

Najbolj so mi bili všeč triki, umivanje zob in česanje. (Klara)