Hitre povezave

Zimska šola v naravi - četrtek

Pozdravljeni vsi, ki nas že močno pogrešate;)

Takole se je pisal četrtek, 3. 2. 2011.

Že zarana je bilo v našem taboru zelo napeto, kajti minutke do začetka veleslalomske tekme so nam bile štete. Grizli smo nohte, srce je razbijalo, nismo vedel,i ali nas tišči pri srcu, ali je to tiščanje morebiti zgolj posledica, ki je tekom tedna prišla od pancarjev navzgor ... skratka, adrenalin!!! In moram reči, da smo zmagali prav vsi!

Dobili smo najboljše smučarje in najboljše smučarke, ki so uspeli stojično prenesti pritisk vseh navijačev. Dan je prinesel tudi igre brez meja na bazenu (kopanje se je resnično prileglo), podelitev nagrad in priznanj vsem otrokom ter težko pričakovani ples, ki je zahteval ene izmed najzahtevnejših priprav v tem tednu;)

Hvala vsem, ki ste držali pesti za nas in naše zdravje, za lepo vreme in dobro počutje, vsem, ki ste se spomnili na nas in nam pisali ter konec koncev hvala, da ste nam nepozabni teden zimske šole v naravi sploh omogočili.

Jutri se vračamo predvidoma med 14.30 in 15.00 (berite nekje vmes;), vse tiste, ki boste otroke prevzeli v Kranjski Gori, pričakujemo ob 12.30 v Železničarskem domu.

Prijeten podaljšan vikend! Za sedaj pa samo še lahko noč.

Valentina Ovnič, pedagoška vodja