Hitre povezave

Drugi starševski dan letos na Rugby igrišču

V sodelovanju z aktivom šole, Športnim društvom Golovec (Baseball), Gasilskim društvom Štepanjsko naselje (vodne igre), Anko Peljhan iz podjetja Sonata (kuharska delavnica), študenti Fakultete za socialno delo (igre malo drugače), Skavti iz Štepanje vasi (skavtske igre), Društvom slovensko-makedonskega prijateljstva (ples) ter Romanom Klobasa (šahovski krožek) je nastal nepozaben program. Prireditev se je začela s predstavitvijo enote reševalnih psov Slovenije. Za uspešno izvedbo se zahvaljujemo sponzorjem – PGD Štepanjsko naselje za klopi in mize, ŠD Golovec za mize in ozvočenje, staršem Andreju Slani za izdelavo plakatov in Mateji Vrbinc Beton za brezplačne izvode revije Moj pes, ki smo jih delili kot nagrade, ter OŠ Božidarja Jakca in Mestni občini Ljubljana, ki je podprla nakup vsega potrebnega za delavnice.

Letošnja prireditev je potekala na bližnjem Rugby igrišču. Otroci in starši, ki se niso ustrašili temnih oblakov, so napolnili igrišče in delavnice. Tudi letos je ob pomoči učiteljic potekalo risanje na majice. Otroci so si lahko sami narisali novo izbrani logotip za starševski dan, katerega avtor je Nikola Kostić iz 4. b.

Največ in najdalj so se udeleženci zabavali pri igri baseballa, kjer so lahko preverili hitrost meta žogice, spretnost udarjanja s kijem in se spoznali z igro. Za lačne se je našlo kar precej dobrot v sladkem kotičku ter številni zabavni, zdravi in okusni prigrizki, ki so jih ustvarili na kuharski delavnici. Ob zaključku hvala vsem, ki ste se prireditve udeležili, sodelovali pri organizaciji ter nam pomagali pospraviti.

Andreja Križnič, Maruška Flis in Nuša Lampe,

organizacijski tim staršev 2. starševskega dne