Hitre povezave

Odbojka - starejši učenci

Fantje so v svoji predtekmovalni skupini osvojili tretje mesto in bodo svoje znanje odbojkarske igre še preverjali v 2. ljubljanski ligi.


V ekipi so sodelovali: Dejan Stevanović, Dejan Trnjak, Benjamin Mesić, Nikola Čuković, Saša Spasojević(9.b) ter Jaka Feist, Matevž Jerebic, Haris Hasanagić in David Tabaković (9.a).

Dekleta so s tekmami nadaljevala  v 1.A ljubljanski ligi, kjer je sodelovalo šest ekip. V  petih  tekmah so zabeležile  tri poraze in  dve zmagi, kar je na koncu zadostovalo za  4.mesto.
Čestitamo!

Končno je padla  odločitev tudi pri izboru športnega znaka šole. Moramo reči, da se je obrestovalo, ker smo podaljšali rok za oddajo, saj smo dobili še kar nekaj prispevkov. Med vsemi smo izbrali znak Katarine Beton, učenke 8.b, ki se je izredno potrudila in ustvarila mnogo različic maskote oziroma znaka, v povezavi z vsebino športnih rubrik  naše internetne strani. Z enim izmed njih smo že popestrili te novice.
Vse prispevke, tako na področju izbora himen kot znakov oziroma maskot, bomo predstavili v kratkem in sicer na naši oglasni deski. Ponovno se zahvaljujemo vsem učencem, ki so sodelovali na nagradnih natečajih in hkrati pozivamo vse naše mlade športnike, da napišejo nekaj besed o svoji športni poti.