Hitre povezave

Košarka in odbojka, marec 2010

Kot smo že omenili, so sedaj na vrsti tekmovanja v igrah z žogo za mlajše kategorije. S tekmovanjem v 2. ligi so po nesrečnem razpletu v predtekmovalni skupini nadaljevali naši fantje v košarki. Z dobro igro so premagali vse nasprotnike in zasluženo osvojili prvo mesto v 2. ligi. Pod vodstvom trenerja Marka Markoviča so nastopili: Timotej Čelešnik, Martin Šenica, Nik Božič, Aldin Hodžić, in rosno mladi: Uroš Nikolić, David Vuk, Dušan Lalić, Domen Rojko, Dejan Jović, Ruben Čižman, Nenad Mitrevski.

 

 

Z igranjem  v svojih predtekmovalnih skupinah so končala tudi dekleta v odbojki. Pri mlajših se igra mala odbojka - 3 : 3 in zato že tretje leto zapored prijavljamo dve ekipi. Dekleta 5. in 6. razreda si nabirajo prve tekmovalne izkušnje, zato zanje ni toliko pomemben končni rezultat, temveč, da osvojijo vsaj nekaj točk proti starejšim nasprotnicam. Tekmovale so v skupini A in ne le dosegle zastavljeni cilj, temveč ga celo presegle, saj so za malo zgrešile svojo prvo zmago. Pod vodstvom trenerke Beti Jošt so igrale:  Belma Hodžić Maja Kobal, Špela Kregar, Melisa Kadrić, Arlinda Veliqi, Tina Seljak, Anja Žnidaršič, Ajla Jašarević in Ana Čičak. Tekmovanje bodo nadaljevale v 2. ljubljanski ligi.

 

Učenke 7. razredov, ob pomoči dveh šestošolk, so presegla vsa naša pričakovanja. Morala so priznati premoč le nasprotnicam iz OŠ Martina Krpana, vse ostale tekme pa dobile v tretjem odločilnem setu. Dvakrat so bile že blizu poraza, vendar so se z borbeno igro pobrale in na koncu zasluženo zmagale  ter se uvrstile v 1. ljubljansko ligo.  Za ekipo so tekmovale: Špela Petek, Sara Đurović, Maida Golubović, Đurdžina Popović, Rebeka Bačar, vse učenke 7.b ter Maja Sladić in Aleksandra Borovina 6.a.

Čestitamo tako mlajšim košarkašem kot mladim odbojkaricam!

V galeriji si oglejte slike s tekme.