Hitre povezave

Odbojka in namizni tenis, april 2010

Končalo se je tekmovanje v skupini  pri mlajših fantih v odbojki, žal tokrat manj uspešno. Kljub temu, da na naši šoli poteka interesna dejavnost za to igro žogo že drugo leto, se žal na treningih zbere premalo fantov, tako da moramo ekipo dopolnjevati s fanti, ki so svoje znanje v igri odbojke pridobili pri pouku športne vzgoje.  Res je, da so večina tekem izgubili v tretjem, odločilnem setu, kjer lahko nastopajo vsi najboljši v ekipah, vzrok za to pa so v premajhnih izkušnjah in tudi premalo znanja v odločilnih trenutkih. Pod vodstvom trenerja Andreja so za našo šolo tekmovali: Timotej Čelešnik, Martin Šenica, Gazmend Shabani, Nik Božič, Nik Simšič , David Dedič, Dejan  Jović, Nejc Ferle in Žiga Vehovec.

Imeli pa smo tudi dva predstvnika na četrtfinalu državnega tekmovanja v namiznem tenisu. Na to tekmovanje sta se uvrstila Domen Rojko pri mlajših dečkih in Špela Mihelič pri starejših deklicah in dosegla naslednje rezultate :

Učenke 6.-9. razred (C1):
1. Urbančič Grm Pia (OŠ Brezovica, Brezovica)
2. Staniša Nika (OŠ Šmihel, Novo mesto)
3. Završnik Jerca (OŠ Šmihel, Novo mesto)
4. Hadžipašič Anita (OŠ Mengeš, Mengeš)
5. Hočevar Jerca (OŠ Stična, Ivančna Gorica)
6. Kosmos Tina (OŠ Poljane, Ljubljana)
7. Korošec Lara (OŠ Radomlje, Radomlje)
8. Mihelič Špela (OŠ Božidarja Jakca, Ljubljana)

Učenci 1.-5. razred (B):
1. Horvat Tomaž (OŠ Šmihel, Novo mesto)                
2. Bavdek Jaka (OŠ Ketteja in Murna, Ljubljana)            
3. Omerzel Jožko (OŠ Center, Novo mesto)        
4. Stankovič Žan (OŠ Venclja Perka, Domžale)
5. Rutar Bor (OŠ Mengeš, Mengeš)
6. Ogrič Anže (OŠ Preserje, Preserje)
7. Rojko Domen (OŠ Božidarja Jakca, Ljubljana)
8. Škof David (OŠ Velike Lašče, Velike Lašče)
 
Na polfinalno tekmovanje sta se uvrstili prvi dve ekipi in prve štiri učenke ter štirje učenci iz vsake kategorije četrtfinalnih tekmovanj.
Kljub temu, da se  Domen in Špela nista uvrstila v polfinale državnega tekmovanja, jima vseeno čestitamo, saj sta že z uvrstitvijo na državno prvenstvo dosegla izjemen uspeh.