Hitre povezave

Šola v naravi - Kranjska Gora (šesto javljanje)

Pozdravljeni vsi, ki nas že močno pogrešate;)

Že zarana je bilo v našem taboru zelo napeto, kajti minutke do začetka veleslalomske tekme so nam bile štete. Grizli smo nohte, srce je razbijalo, nismo vedeli ali nas tišči pri srcu, ali je to tiščanje morebiti zgolj posledica, ki je tekom tedna prišla od pancarjev navzgor ... skratka, adrenalin!!! In moram reči, da smo zmagali, prav vsi!

Dobili smo najboljše smučarje in najboljše smučarke, ki so uspeli stojično prenesti pritisk vseh navijačev, dan je prinesel tudi obisk bazena (kopanje se je resnično prileglo), podelitev nagrad in priznanj vsem otrokom ter težko pričakovani ples, ki je zahteval eno izmed najzahtevnejših priprav v tem tednu;) Takšnega večera, kot so ga otroci pričarali ta večer, zimska šola v naravi v Kranjski Gori ne pomni. Ko so ob 22.30 morali v postelje, je v domu odmevalo le: "Še, še, še, še, bu, bu...!"

Hvala vsem, ki ste držali pesti za nas in naše zdravje, za lepo vreme in dobro počutje, vsem, ki ste se spomnili na nas in nam pisali, ter konec koncev hvala, da ste nam nepozabni teden zimske šole v naravi sploh omogočili. Nekaterim bo ostal edini smučarski teden v življenju, drugim mogoče vzpodbuda za še kakšen skok na smuči.

Jutri se vračamo predvidoma med 15.00-15.30, vsi tisti, ki pa boste otroke morebiti prevzeli v Kranjski Gori, vas pričakujemo ob 12.30 v Železničarskem domu.

Prijeten vikend, za sedaj pa samo še lahko noč;

Valentina Ovnič, pedagoška vodja