Hitre povezave

Pa smo ga speljali - smučarsko-sankaški športni dan za 1. triado

Že nekaj časa se je kalila ideja, da bi za otroke, ki smučajo, organizirali zimski športni dan na smučišču. Rečeno, storjeno, prišel je težko pričakovani dan. Pred odhodom so si otroci skupaj s starši lahko izbrali dve možnosti – sankanje ali smučanje. Odločili smo se za Kranjsko Goro, prav na dan zaljubljencev.
Bili smo polni pričakovanj, saj takih športnih dni nimamo prav pogosto. Izpred šole smo odhajali zgodaj, a zaradi adrenalina in veselja zaspanosti ni bilo čutiti. Bolj ko smo se bližali Kranjski Gori, lepše vreme se je razprostiralo pred nami. Očitno se nas je tudi ta razveselila, saj je bila od jutra, pa vse do odhoda obsijana s soncem. Smučarji smo se veselo spuščali po zasneženih strminah, ostali pa so se na sankaški progi merili, kdo bo prišel dlje. Smučarji 2.c, 2.č in 3. razreda smo bili razdeljeni v tri skupine, ki so z učiteljem na čelu, vmes ali pa na repu drveli po kranjskogorskih strminah.
Dan je kar prehitro minil in polni veselja in novih doživetij smo se odpravili proti Ljubljani, kjer nas je že čakala naša skrbna Milena z okusnim s kosilom.
Zahvaljujemo se vsem staršem za podporo, v prihodnje pa se bomo še bolj potrudili in športni dan prav gotovo še nadgradili.

Metka Cigale