Hitre povezave

Tekmovanje v odbojki za mlajše, marec 2012

S tekmovanji so začele naše mlajše deklice,  in sicer v predtekmovalni skupini C. Pomerile so se z vrstnicami  OŠ Oskar Kovačič. V napeti tekmi so v tretjem setu na žalost izgubile na razliko. Sledila je tekma z učenkami OŠ Zadobrova, ki so za naše bile prav tako  pretežek nasprotnik.

Pod vodstvom zunanjega sodelavca Matjaža so našo šolo zastopale naslednje učenke: Tjaša Verbinc, Damjana Tihelj Rozin, Erika Pust, Edvina Garibović, Julija Marter iz 6.a, Ana Ocvirk, Lea Gregorn, Una Haznadar iz 6.b, ter učenki 7.b razreda, Belma Hodžić in Ana Čičak.

Tekmovanje bodo nadaljevale v 2. ljubljanski ligi. 

Čeprav nas dekleta niso razočarala, saj je večina od njih tekmovala z leto starejšimi nasprotnicami, pa so nas prijetno presenetili mlajši dečki. 

Premagali so vse ekipe v svoji predtekmovalni skupini: OŠ Zalog, OŠ Sostro in Danile Kumar, ter se tako uvrstili v 1. ljubljansko ligo.

Pod vodstvom mladega trenerja Anžeta so za našo šolo nastopili: Urh Resman, Matic Kovič, Dino Omanović, Muhamed Nikočević iz 6.a, ter sedmošolci, Luka Dedić, Aljoša Prokofjev Lampe, Andrej Đukić, Dušan Lalić in Martin Ferle.

Vsem učencem čestitamo!

V četrtek, 29. 3., pa bomo držali pesti za našo devetošolko Špelo Mihelič, ki bo zastopala šolo na četrtfinalu državnega tekmovanja v namiznem tenisu.